|      Mapa stranica 

Na Sveučilištu u Zagrebu Tekstilno-tehnološkom fakultetu je u petak, 16.09.2016. godine održana završna konferencija projekta "Razvoj standarda kvalifikacija i preddiplomskih studijskih programa na Tekstilno-tehnološkom fakultetu" (broj: HR 3.15-0026). Opći cilj projekta je unaprjeđenje kvalitete visokog obrazovanja u području tekstilne tehnologije i inženjerstva, te tekstilnog i modnog dizajna, kroz razvoj i provedbu Hrvatskog kvalifikacijskog okvira.
Na završnoj konferenciji je voditeljica projekta, izv. prof. dr. sc. Vesna Marija Potočić Matković predstavila rezultate projekta, a osvrt na svoju ulogu u samom projektu, dali su predstavnici partnerskih institucija - Sveučilišta u Zagrebu Centra za obrazovanje nastavnika i Centra za savjetovanje i podršku studentima, Sveučilišta u Zagrebu Fakulteta organizacije i informatike, Sveučilišta u Zagrebu Sveučilišnog računskog centra, Hrvatske udruge poslodavaca i Hrvatskog inženjerskog saveza tekstilaca.

Prilog: Slika 1, Slika 2, Slika 3, Slika 4, Slika 5

Jedan od ciljeva projekta HR 3.1.15 - 0026 "Razvoj standarda kvalifikacija i preddiplomskih studijskih programa na Tekstilno-tehnološkom fakultetu" je uvođenje obavezne studentske prakse na preddiplomske studije TTF-a. U sklopu Elementa projekta "Razvoj modela obavljanja studentske prakse",  predviđena je radionica za edukaciju djelatnika TTF-a, vezana uz online aplikaciju za podršku stručnoj praksi. Radionica je održana 02.09.2016. godine s početkom u 10,00h. Radionicu je vodio Danijel Dadović, mag. inf., a prisustvovali su doc. dr. sc. Goran Čubrić, doc. dr. sc. Slavica Bogović, doc. mr. um. Jasminka Končić i Snježana Brnada, dipl. inž.

Prilog: Slika

Završna konferencija projekta HR.3.1.15-0026 Razvoj standarda kvalifikacija i preddiplomskih studijskih programa na Tekstilno-tehnološkom fakultetu održat će se 16. rujna 2016. godine na lokaciji Sveučilište u Zagrebu Tekstilno-tehnološki fakultet, Prilaz baruna Filipovića 28a. Na završnoj konferenciji bit će predstavljeni rezultati projekta. U privitku se nalazi  poziv i program konferencije.

Prilog: Poziv završne konferencije

Završna konferencija projekta HR.3.1.15-0026 Razvoj standarda kvalifikacija i preddiplomskih studijskih programa na Tekstilno-tehnološkom fakultetu održat će se 16. rujna 2016. godine na lokaciji Sveučilište u Zagrebu Tekstilno-tehnološki fakultet, Prilaz baruna Filipovića 28a. Na završnoj konferenciji bit će predstavljeni rezultati projekta.

Prilog: Program završne konferencije

U sklopu Elementa projekta 3: Razvoj novih preddiplomskih programa na TTF-u, članovi Projekta boravili su u Španjolskoj u razdoblju 07.-12.07.2016. Tijekom boravka, posjetili su Universitat politechnica de Cataluna - Escola D'Enginyeria de Terassa i Institut D' Investigacio Textil I Cooperacio Industrial.
Tijekom boravka, prikupili su primjere dobre prakse relevantne za izradu novih studijskih programa na TTF-u.

U prilogu fotografije: Slika 1, Slika 2

Posljednja radionica u okviru elementa HKO projekta 4: Unaprjeđenje nastavničkih kompetencija, pod nazivom "Ishodi učenja u sustavu Moodle" održat će se 12.7.2016. godine od 9 do 12.30 sati u računalnoj učionici A-105  na TTF-u.
Na radionici će se raditi na konkretnim ishodima učenja postojećih e-kolegija, stoga se pozivaju nastavnici koji imaju otvorene e-kolegije da svakako prisustvuju radionici.
Mole se zainteresirani da  potvrdu dolaska pošalju na e-mail jperan@ttf.hr do kraja dana, 8.7.2016.

U sklopu Elementa projekta 3: Razvoj novih preddiplomskih programa na TTF-u, članovi Projekta boravili su na Sveučilištu u Ljubljani u razdoblju 29.06.-02.07.2016. Tijekom boravka, posjetili su Naravoslovnotehnišku fakultetu, Katedru za oblikovanje tekstilij in oblačil ,gdje su u razgovoru s nastavnicama katedre - prof. Almirom Sader i izv. prof. dr. sc. Alenkom Pavko-Čuden prikupili primjere dobre prakse relevantne za izradu novih studijskih programa na TTF-u.

U prilogu fotografije: Slika 1, Slika 2

Radionica "Ishodi učenja u sustavu Moodle" održat će se u utorak, 12.7.2016. od 9 do 12.30 sati u računalnoj učionici TTF-a. Radionicu će voditi Tona Radobolja i Tamara Birkić. Na radionici će se na otvorenim e-kolegijima raditi na konkretnim ishodima učenja.

POSJETIOCA

070278
Vaš IP: 3.235.56.11